A Travellerspoint blog

Nog 2 dagen

Hey iedereen,

Jaja je leest het goed, nog 2 dagen en wij vertrekken naar ons stageplaats in Zuid Afrika!!
Maar bij deze willen wij jullie laten weten dat wij aan jullie gaan denken ginder en daarom hebben wij deze reisblog aangemaakt. We gaan dus proberen hier zo veel mogelijk onze avonturen op te schrijven en foto's te plaatsen zodat jullie in het verre Belgiƫ kunnen volgen wat wij zoal uitspoken ginder.

Maar wie zijn WIJ en WAT gaan wij daar eigenlijk doen!!
Wij zijn Julie en Tinne. We studeren samen in Gent voor landmeter en als alles wat mee zit is het volgend jaar ons laatste jaar. Nu kregen wij van het school de opdracht om in de vakantie een stage van 20 dagen te doen en wij vonden het wel intresant om dat in het buitenland te doen. Zo gebeurde het ook... Julie kent iemand (Phillip)van uit de surfclub die in Zuid Afrika een bouwbedrijf heeft en hij vond het niet erg dat wij eens afkwamen. Dus nu mogen wij daar in Zuid Afrika werfleider gaan spelen...
Voor de rest gaan wij daar ook een beetje het land opsnuiven en daarom dat we onze reis wat langer hebben gemaakt dan 20 dagen zodat we er ook een een paar dagen kunnen rondtrekken.

Zo nu weten jullie al een beetje meer en voor de rest wensen wij jullie hier veel lees- en kijkplezier en tot den 2de augustus!!

Posted by ikje 01:31

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint