A Travellerspoint blog

Goed aangekomen

Heeeey

Ja waar moeten wij ons avontuur hier starten...
Het begon al in de luchthaven van zaventem waar we als filmsterren mochten mee doen in alle alle zwambee en dat terwijl we het amper door hadden. na het afscheid zijn we mits een kleine vertraging opgestegen richting Zuid Afrika!! De vliegreis is heel goed meegevallen behalve het engels ontbijd met vettige worst, bacon, championne, tomaat en eieren... dat was ons net iets te veel.
Makkie stond klaar met zijn Land Rover en hij bracht ons naar de sjikke cote van Sunset Beach waar we elks 1 kamer met badkamer terug vonden in de riante villa terugvonden. Op 50 meter lopen zagen we de mooie golven binnen rollen!! Na toch iets vermoeiende reis besloten we ons in de zon te leggen aan de rand van het zwembad met 2 likkende honden. Dag 1 hebben we afgesloten met een heerlijke BBQ vol vlamingen!!

Vandaag besloten we meteen in het werk te vliegen... We bezochten in Sint-Helenabaai een verkaveling waar ze momenteel een modelvilla aan het bouwen zijn. Voor het dak van het terras hadden de werkmannen een grote ladder nodig maar de olietonnen waren niet hoog genoeg. Bij de vraag waar is de ladder kregen ze het antwoord: Makie zelf lang ladder. Bij het rondwandellen in het steen achtige landschap zagen we naast de mooie bloemen ook een schildpad! Op de terug weg zijn we ook giraffen en struisvogels tegen gekomen. Later op de avond ondekte we bij Julie nog een hele grote platte teek. Na dat Tinne haar spinnen angst er uitkrijste heeft ze deze vakkundig verwijderd.
Vanavond gaan we nog na een bbq bij vrienden nog een stapje wagen in Cape Town!

Nog vele groeten van ons 2
ps: foto`s volgen nog

Posted by ikje 08:49

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint