A Travellerspoint blog

Hoe vind je de foto`s?

Hey iedereen

We hebben er al een paar foto``s kunnen opplaatsen. Als je ze wilt bekijken klik je rechts bij AUTHORS op ikje.

Gisteren zijn we nog eens weg geweest naar een tuinfeestje in een chique villa en deze keer kwamen we Antwerpenaars tegen zodat Tinne ook eens streekgenoten tegenkwam die niet surfen!
Now hurry up to the sea, the sun is shining and the wind is blowing!!!
Dus Julie wil gaan kiten...

Tot de volgende
bay

Posted by ikje 02:15 Comments (0)

Goed aangekomen

Heeeey

Ja waar moeten wij ons avontuur hier starten...
Het begon al in de luchthaven van zaventem waar we als filmsterren mochten mee doen in alle alle zwambee en dat terwijl we het amper door hadden. na het afscheid zijn we mits een kleine vertraging opgestegen richting Zuid Afrika!! De vliegreis is heel goed meegevallen behalve het engels ontbijd met vettige worst, bacon, championne, tomaat en eieren... dat was ons net iets te veel.
Makkie stond klaar met zijn Land Rover en hij bracht ons naar de sjikke cote van Sunset Beach waar we elks 1 kamer met badkamer terug vonden in de riante villa terugvonden. Op 50 meter lopen zagen we de mooie golven binnen rollen!! Na toch iets vermoeiende reis besloten we ons in de zon te leggen aan de rand van het zwembad met 2 likkende honden. Dag 1 hebben we afgesloten met een heerlijke BBQ vol vlamingen!!

Vandaag besloten we meteen in het werk te vliegen... We bezochten in Sint-Helenabaai een verkaveling waar ze momenteel een modelvilla aan het bouwen zijn. Voor het dak van het terras hadden de werkmannen een grote ladder nodig maar de olietonnen waren niet hoog genoeg. Bij de vraag waar is de ladder kregen ze het antwoord: Makie zelf lang ladder. Bij het rondwandellen in het steen achtige landschap zagen we naast de mooie bloemen ook een schildpad! Op de terug weg zijn we ook giraffen en struisvogels tegen gekomen. Later op de avond ondekte we bij Julie nog een hele grote platte teek. Na dat Tinne haar spinnen angst er uitkrijste heeft ze deze vakkundig verwijderd.
Vanavond gaan we nog na een bbq bij vrienden nog een stapje wagen in Cape Town!

Nog vele groeten van ons 2
ps: foto`s volgen nog

Posted by ikje 08:49 Comments (0)

Nog 2 dagen

Hey iedereen,

Jaja je leest het goed, nog 2 dagen en wij vertrekken naar ons stageplaats in Zuid Afrika!!
Maar bij deze willen wij jullie laten weten dat wij aan jullie gaan denken ginder en daarom hebben wij deze reisblog aangemaakt. We gaan dus proberen hier zo veel mogelijk onze avonturen op te schrijven en foto's te plaatsen zodat jullie in het verre Belgiƫ kunnen volgen wat wij zoal uitspoken ginder.

Maar wie zijn WIJ en WAT gaan wij daar eigenlijk doen!!
Wij zijn Julie en Tinne. We studeren samen in Gent voor landmeter en als alles wat mee zit is het volgend jaar ons laatste jaar. Nu kregen wij van het school de opdracht om in de vakantie een stage van 20 dagen te doen en wij vonden het wel intresant om dat in het buitenland te doen. Zo gebeurde het ook... Julie kent iemand (Phillip)van uit de surfclub die in Zuid Afrika een bouwbedrijf heeft en hij vond het niet erg dat wij eens afkwamen. Dus nu mogen wij daar in Zuid Afrika werfleider gaan spelen...
Voor de rest gaan wij daar ook een beetje het land opsnuiven en daarom dat we onze reis wat langer hebben gemaakt dan 20 dagen zodat we er ook een een paar dagen kunnen rondtrekken.

Zo nu weten jullie al een beetje meer en voor de rest wensen wij jullie hier veel lees- en kijkplezier en tot den 2de augustus!!

Posted by ikje 01:31 Comments (0)

(Entries 6 - 8 of 8) « Page 1 [2]