A Travellerspoint blog

Rond reis door Zuid Afrika

Koekoek

We komen jullie vertellen dat we voor 14 dagen weg zijn!!! We gaan samen met de 3 Antwerpenaren rond toeren in Zuid Afrika!!
We hebben ons een uur geleden een auto gehuurd en we vertrekken vandaag naar Stellenbosh en rijden dan verder via de kust naar Johannesburg. Daar gaan we 2 dagen vertoeven in het Krugerpark tussen de leeuwen en de olifanten om dan via het binnenland terug te keren naar Kaapstad. We gaan proberen om tijdens de rit onze belevenissen te posten maar we kunnen niets beloven want ze hebben niet overal een internetcafe maar als we terug zijn zullen we jullie wel uitgebreid inlichten.

Dus tot schrijfs
Greetz
xx-xx

Posted by ikje 05:04

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

hello afrikaanse babes,
eerst en vooral een DIKKE PROFICIAT aan onze meisjes daar!!! Jaja, ze zijn beide geslaagd! En ze waren aan elkaar gewaagd, slecht 0,5% verschil tussen deze 2... dus nog een reden meer om ginder de bloemetjes eens buiten te zetten. Maar heb de indruk dat dit geen probleem zal vormen in het verre Afrika.
Voor het overige rest mij enkel jullie nog een schitterend verblijf toe te wensen en natuurlijk heel veel liefde (en dit vooral voor mijn aapje natuurlijk).
dikke zoenen XxX
Yves

by kinéyves

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint