A Travellerspoint blog

Verjaardag vieren

Heey folks,

Om jullie een beetje te troosten... het weer hier is op de moment ook niet zo best. Regen, storm,... maar het heeft wel zen sjarmes hier.

Voor de rest hebben we nog wel wat meegemaakt. Afgelopen woensdag verjaarde Robert (een van de Antwerpse jongens) en zijn we eens lekker gaan eten (eigelijk doen we dat al heel de tijd) maar nu was het echt af. Het was een seafootplatter.... man man niet op te krijgen maar overheerlijk. Daarvoor zijn we ook nog wijn gaan proeven in Stellenboch en naar een schooltje geweest om Robert zijn verjaardag daar te vieren omdat hij daar in de zomer zijn stage heeft gedaan. Na het eten zijn we nog een feestje gaan bouwen in een pub en toen we naar huis wilde gaan gaven we de parkeer opzichter zijn fooi en we stapten in de auto. Ineens plots boem de politie naast ons!!!! De jongens moesten uitstappen en werden gefoeieerd, heel de auto werd over hoop gehaald want ze dachten dat we drugs gekocht hadden... jaa was toch effe schrikken hoor maar tis goed afgelopen.

Gisteren zijn we naar het stad geweest (Kaapstad) en daar hebben we door het slechte weer een townshiptour gedaan. Dat zijn de armste wijken. Was mooi om te zien maar het is wel confronterend. Door de regen waren de straten blank komen te staan en die mensen zaten ook zonder stroom maar blij dat we het eens gezien hebben. De avond hebben we afgesloten met nog eens te gaan eten maar deze keer niet gewoon maar krokodil,springbok,koedu en struisvogel. Lekker!!!!

Nu zijn we net wakker en gaan terug naar het stad gaan een bezoekje brengen aan Green marketsquare. Een marktje waar de negertjes van alles verkopen. Dus mss wel iets voor jullie... wie weet

Dikke groeten van ons beide en tot schrijfs

Posted by ikje 02:03

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint