A Travellerspoint blog

Afscheid van de jongens

Heeeyla,

Gisteren zijn we nog eens goed gaan feesten in het stad als afscheidsparty voor de 2 jongens Robbert en Glen. Zij vliegen vandaag weer naar Belgie. Ja wij zijn heel tevreden dat we ze hier zijn tegen gekomen omdat we door hen dit allemaal hebben kunnen zien want als 2 meisjes moet je dat hier toch niet doen hoor.
Zo waren we in Swaziland naar een plaatselijke pub geweest en je werd er al bekeken omdat je blank was en dan komen ze je aanspreken en zijn ze heel vriendelijk maar op het einde van het gesprek vragen ze toch naar geld ,bier of sigaretten. Zo kwam er ne gat al goed zat naar Tinne en hij wou mij kopen... Idd dat was effe verschieten maar we hebben het kunnen afwimpelen.
De planning voor de komende dagen is waarschijnlijk in Sint Helenabaai waar we wat gaan werken aan Filip zijn huis of zijn grond die opniet moet worden gemeten maar om het op zijn Zuid Afrikaans te zeggen... we zien wel en is het vandaag niet dan doen we het morgen wel!!!
Nu gaan we verder moeten want we moeten de auto nog kuisen en na 2 weken Zuid Afrika en 1 week Namibie kan die dat wel eens gebruiken. De Backbacker waar we nu zijn moet ook zijn beurt nog krijgen dus we hebben ons werk nog vandaag.

Mensen... tot de volgende keer maar weer
Tsaaaaaw

Posted by ikje 01:23

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint